RISK MANAGEMENT

Monitoring aktuálních informací a webových zdrojů týkajících se "Risk Managementu". Weblog je součástí informačního portálu AKA-MONITOR, www.akamonitor.cz, spravovaného doc. A. Katolickým

Moje fotka
Jméno:
Místo: Plzeň, Czechia

Internetový publicista provozující AKA-MONITOR ISSN 1804-042X www.akamonitor.cz,.

24.9.05

Komunikační podpora pro návštěvníky weblogu

Pro řadu svých webových stránek věnovaných různým odborným tématům jsem zvolil formu weblogu s poporou služby "blogger.com" proto, abych mohl nabídnout určitý komfort návštěvníkům těchto stránek. Zatím co u weblogů věnovaných digitální fotografii, IT service managementu, vivio-monitor, proj. managementu, e-books a pod. jsou služby využívány plně, návštěvníci tohoto weblogu zatím využívají nabídku podpory minimálně.
Pro případ, že by to bylo moji vinou, opakuji hlavní možnosti:
a) především si můžete nechat hlídat aktualizaci obsahu stránky pomocí t. zv. čtečky RSS. Stačí si nainstalovat jednu z mnoha RSS čteček ( na příklad program Feed Reader ), zadat ji adresu www.akamonitor.cz/riskman/riskman.xml ( pozor! XML a ne htm ), určit jak často má program testovat změnu obsahu a nechat se jednoduchým způsobem informovat o každé změně obsahu stránky. Více se o službě RSS můžete dozvědět na adrese: http://www.akamonitor.cz/RSS.htm.
Zapomenete-li adresu, stačí kliknout v levém sloupci na červenou ikonku s nápise RSS a budete na webové stránce s t. zv. XML kodem. Tam najdete i pozapomenutou adresu.
b) kteroukoliv zprávu publikovanou na stránce můžete přímo ze stránky přeposlat komukoliv kdo má mailovou adresu,

c) Pokud vidíte pod zprávou slovo Comment, můžete ke zprávě přímo na stránce přidat svůj komentář, který se okamžitě stane dostupným pro všechny návštěvníky stránky.( Nevhodné komentáře obratem smažu.)
V případě problémů při využívání nabízených služeb se na mne obraťte na adrese:
doc.aka@akamonitor.cz. Rád Vám poradím jak na to.